| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Biyomedikal :: Biyomedikal Cihaz Arızaları |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| C KOLLU ANJİO CİHAZI KALİBRASYONU HAKKINDA ACİL YARDIM | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Ataberk |
| ||
Biyomedikal Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #3145 Kayıt Tarihi: 27 Jan 09 saat: 09:27Üniversite:: A.Kocatepe Üniversitesi Atatürk Sağlık Hiz. Mesaj Sayısı: 9 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR ELİMİZDE SİEMENS V2170 MODEL ANJİO CİHAZIMIZ VAR VE BİZİM ELİMİZDE PİRANHA 657 XRAY KALİBRATÖRÜ VAR BUNUNLA BU CİHAZI KALİBRASYON YAPMAK İSTİYORUZ BİLEN ARKADAŞLARDAN ACİL YARDIM RİCA EDİYORUM SAYGILARIMLA... | ||
| Başa dön |
| ||
| hven |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #990 Kayıt Tarihi: 05 Jan 07 saat: 09:04Üniversite:: kocaeli üniverstesi Mesaj Sayısı: 5 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | eğer elinde cihazın mas aparatları yoksa ışıma zamanı , kvp ve doz ölçümü alırsın. tabi anjiyoyuda kullanımını iyi bilmen gerekir. 3478 | ||
| Başa dön |
| ||
| selwester |
| ||
tekniker![]() Kayıtlı Üye #1117 Kayıt Tarihi: 01 Feb 07 saat: 08:04Üniversite:: ondokuzmayıs üniversitesi Mesaj Sayısı: 6 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | bu piranha 657 hangi değerleri ölçebiliyor kv, ma gibi değerleri ölçüyorsa tüpün karşısında bulunan imaj dediğimiz sistemin önüne dedektör tüpe bakacak şekilde yerleştir skopi cihazının x-ray üretmesi için pedal eya el butonuna bastığımızda çıkan değer verdiğimiz skopi kv ve ma aynı değerde yada %10 tolerans değerinde ise sorun yok bu değerin dışında ise zaten makina eror verir tabi cihazın bu değeri ölçebiliyorsa röntgenci | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor