| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Dönem Mezunları iletişim alanı :: İstanbul Üniversitesi Mezunları |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| İstanbul Üniversitesi(Elektrik-Elektronik Mühendisliği) | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| ieee |
| ||
| Misafir | Bu siteyi çok beğendim.Bir üniversiteli olarak bu siteden faydalanırken başkalarınında faydalanabilmesi için dosya paylaşımını gerçekleştirmeliyiz. Hepinize şimdiden teşekkürler [ Düzenlendi 03 Jan 06 saat: 12:51 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | Merhaba ieee siteyi kurma amaçım bilgi paylaşımı bu amaçla sitede bir çok makale var ve yeni makalelerde eklenecek.Bu amaçla herkezden bu oluşuma katkıda bulunmasını rica ediyorum. biyomedikl©yahoo.com adresine ve sitenin upload bolumu araçılı ile makale gönderebilir makale ekle bolumu aracılığı ile makale gönderebilirsiniz.Makaleler Türkçe veya ingilizce olabilir. Bu site üye olan herkezin sitesidir.Bu nedenle herkezi paylaşıma davet ediyorum. [ Düzenlendi 03 Jan 06 saat: 14:43 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| Oliver |
| ||
Müdür![]() Kayıtlı Üye #27 Kayıt Tarihi: 10 Jan 06 saat: 19:45Üniversite:: Beşiktaş Sokakları Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | süper bir site olmus.. elinize saglik.. belli ki cok ugrasmissiniz.. [ Düzenlendi 15 Jan 06 saat: 13:29 ] Mırnavvvv... | ||
| Başa dön |
| ||
| ivy |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1945 Kayıt Tarihi: 14 Nov 07 saat: 04:37Üniversite:: İ.T.Ü 1996 Mesaj Sayısı: 15 4 kez 4 mesajda teşekür aldı | cok guzel bır sıte .. paylasımlarda harıka nezaman kendimi nokta kadar küçük hissetsem ,anlamlı bir cümlenin sonunda bulurum kendimi .... | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor