| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilgisayar Teknolojisi Forumu :: Bilgisayar sistemleri ve Programlama Dilleri - Sorunlar - Çözümler |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| İnternet hızı | ||
| Sayfaya git >> | |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | Xp internet hızınızı %20 kesiyor neden bende bilmiyorum sizde onu arttırabiliyorsunuz. Ama sadece Windows Xp Professional için windows xp professional %80 internet hızını kullanmanıza izin veriyor İnternetinizin hızını % 20 arttırabilmek için; Başlat >Çalıştır >gpedit.msc >Bilgisayar Yapılandırıcısı >Yönetim Şablonları >Ağ >Qus paket zamanlayıcısı >Ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >Uygula >Tamam İşte bu kadar artık internet hızınız %100 çalışıyor. Alıntıdır. Bende denedim faydasını gördüm. (arkadaşlar bu konu da da biraz araştırma yaptım tahminimce bu hız kesikliği windows un güncellemsi içinmiş) "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | kadircim çalıştır dan sonra gpedit.msc yazınca bulunamıyor gibi bir hata veriyor sen nasıl yaptın? BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| cem halezeroğlu |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #453 Kayıt Tarihi: 10 Aug 06 saat: 07:19Üniversite:: maltepe üniversitesi Mesaj Sayısı: 41 4 kez 4 mesajda teşekür aldı | ben denedım oluyo yavuznurı belkıde senın kı Windows Xp Professional degîldir. | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | evet bendeki xp home edition e ben ne yapacam peki ::( BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | yavzu abi onun neden olduğunu bilmiorum ama zaten normalde deolması lazımmış güncelleme yapması için ben de de oldu yaptım da pek bir fark yok..yani o kadar önemli diil "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| BLACKANGEL |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #824 Kayıt Tarihi: 06 Dec 06 saat: 08:26Üniversite:: MARMARA ÜNİVERSITESI Mesaj Sayısı: 51 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | kadır ben uyguladım .uygulamam tamam pek bır değişiklik göremedim ama yınede sağ olsın... I LOVE BİYOMEDİKAL | ||
| Başa dön |
| ||
| cem halezeroğlu |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #453 Kayıt Tarihi: 10 Aug 06 saat: 07:19Üniversite:: maltepe üniversitesi Mesaj Sayısı: 41 4 kez 4 mesajda teşekür aldı | yavuznurı sende başlat-çalıştır-regedit yaz.Oradan ctrl+f yaparak arama yap bu sekılde yapabılırsın | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | blackangel zaten demin dediğim gibi ben de onu yaptım ama dediğim gibi pek bir faydası olmuyo o windows un güncellemlerinden kaynaklanıyo o kadar da önemli diil.. "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | Arkadaşlar bir başka öneride firefox ve opera gibi browserlar kullanmanızdır.Ben genelde firefox ve opera kullanırım daha kullanışlı ve hızlı | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | bencede fire fox hem oturum kurtarma özelliği falanda var operayı kullanmadım ama | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | firefox da gerçekten çok gzl ama bilmiorum neden ben onla siteye bağlandım mı?sitede acayip yavaşlama oluyor bu sebeple ben normal internet browser ı kullanıyorum bilginiz warsa yardımcı olur musunuz? "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | ben de firefox çulardanım.. firefoz ile internet explorer aynı anda tıkladım ikisinde de anasayda sitemiz, gördüm ki kadirin dediğinin aksine ben de firefox daha hızlı açıyor ayrıca rasimin de değindiği oturum kurtarma özelliği ayrıca alt pencerelerin üstte açılması sağ üstte arama motorlarına kolay erişim vb. özellikleri bence de firefox u üstün kılıyor BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
ZeReN![]() Kayıtlı Üye #263 Kayıt Tarihi: 29 Apr 06 saat: 15:26Üniversite:: KTÜ Mesaj Sayısı: 140 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | yavuznuri firefox kadirin dediği gibi bende de yavaş.heralde kullandığın işletim sisteminden kaynaklanıyor.benimki sp2'de.ama gerçekten firefox daha yenilikçi ve kullanışlı ama benim pc de biraz yavaş | ||
| Başa dön |
| ||
| BLACKANGEL |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #824 Kayıt Tarihi: 06 Dec 06 saat: 08:26Üniversite:: MARMARA ÜNİVERSITESI Mesaj Sayısı: 51 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | hocm buradasın benım sorunum var ve halen devam edıyor... ben yenı bır konu acamıyorum LAN_ERROR_29 HATASI VERIYOR bana yarıdım edebılırmısınız... I LOVE BİYOMEDİKAL | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | blackangel o sorun bazen ben de oluyo bence sitedeki oturumunu kapat daha sonra da modemine reset aç ve sitede tekrar oturum aç bakalım belki düzelir ben öle yapıorum mesela ben de de sitenin sağ tarafı da bazen görün müyo!internet geçmişi çok olduğu zaman bazen yapıo!!! "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git >> | |
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor