| Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Sektörden Haberler |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| KOİF (KOCAELİ İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI ) | ||
|
Moderatorler: Çağan, yavuznuri, kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| metkar |
| ||
Biyomedikal Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #1268 Kayıt Tarihi: 07 Mar 07 saat: 12:53Üniversite:: Kocaeli unv Mesaj Sayısı: 31 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | Arkadaşlar KOİF’08 bu yıl 15-16-17 Mayıs 2008 tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsünde yapılacak.Katılım ücretsiz...Kocaeli üniversitesi ve yüksekokulundaki öğrencilere bence çok iyi bir fırsat... | ||
| Başa dön |
| ||
| metkar |
| ||
Biyomedikal Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #1268 Kayıt Tarihi: 07 Mar 07 saat: 12:53Üniversite:: Kocaeli unv Mesaj Sayısı: 31 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | Ya arkadaşlar dikkat ettimde kimse kusura bakmasın ama açık konuşcam bunu artık söylemem gerekiyor nedendir anlamıyorum biliyorum ki bu sitede biçok arkadaş bu bilgiye sahip ama nedense bunu diğer arkadaşlarla paylaşmıyor...bu fuar önemli bir fuar sonuçta iş istihdamı sağlanan katılımı yüksek staj yeri düşünenler için staj yeri,çalışmak isteyen ler için en önemlisi işsiz arkadaşlarımız için kendilerini gösterebilecekleri büyük bir fırsat..eskiden makineler gösterılerek pazarlanırdı fuarlarda şimdi ise insanların kendilerini gösterebilecekleri bir yer...ama nedense siteye sektörden haberler adı altında bir forum konusu açtık ama dikkat ettimde kimseden ses seda yok...arkadaşlar bu sitenin amacı hep ben hep bana değil bilgi paylaştıkça çoğalır lafla olmuyor arkadaşlar lutfen daha paylaşımcı olalım bu site üyesi olan tüm arkadaşarımızıda bilinçlendirelim...ama eğer bu boyle devam ederse korkarım bende sessiz kalacağım...çünkü çoğu kişi bu siteyi download sıtesı gıbı goruyor ama sozum onlara kı bu gıdışle download ederek nekadar bilgi sahibi olabilirsinki tecrübelerimizi,yaşadıklarımızı,iş alanımız hakkındakı olayları,bunun gıbı yapılacak olan fuar semıner vs.çalışmalarından birbirimizi haberdar etmelıyız... | ||
| Başa dön |
| ||
:yat):yat):yat):yat)