| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Biyomedikal :: Biyomedikal Cihazlar ile ilgili Makaleler - Sorunlar - Çözümler |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Biyomedikal Envarter Çıkartılması | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | Merhabalar elimde bir kaç adet boş envarter lsitesi mevcut fakat yetersiz, Biyomedikal Cihaz Envarteri ve bana Cihaz demirbaş etiketleri hk. örnekler varsa foruma ve mailime göndermeniz ricasıyla... Please help! Herkese iyi çalışmalar yasin_zkuyasin-kandemir@hotmail.com [ Düzenlendi 28 Jul 09 saat: 10:56 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | Tıbbi Cihaz Üzerine yapıştırılan cihaz tanıtım kartları örnekleri olan varsa (jpeg,excel vs.) paylaşmanız ricasıyla. Teşkkrler. | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | Y@sin demiş ki ... Tıbbi Cihaz Üzerine yapıştırılan cihaz tanıtım kartları örnekleri olan varsa (jpeg,excel vs.) paylaşmanız ricasıyla. Teşkkrler. cihaz_kimlik_kart__gibi.xls | ||
| Başa dön |
| ||
| lvlurat |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1266 Kayıt Tarihi: 07 Mar 07 saat: 09:58Üniversite:: Akdeniz üniversitesi Mesaj Sayısı: 4 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | örnek verdiğin kimlik kartı baya hoşuma gitti ben cihazlar üstüne sadece demirbaş bumarası ve hastane amblemi olan damla etiketlerden yaptım diğer bilgileri excel e attım örnekteki kartın üstüne ek olarak ilgili firma bölümü yaparsan işine yarayabilir.Not: mesajımı yazarken tarihe hiç bakmamışım kusura bakma [ Düzenlendi 27 Jul 10 saat: 08:04 ] | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor