| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Biyomedikal :: Biyomedikal Cihazlar ile ilgili Makaleler - Sorunlar - Çözümler |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Acill Yardım!! BİYOMEDİKAL DAL SEÇİMİ !! | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Egos95 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #5646 Kayıt Tarihi: 02 Jun 11 saat: 11:59Üniversite:: Yok Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Merhaba arkadaşlar.Ben Ankara Balgat Anadolu Teknil Lise Biyomedikal Teknojileri alanında okuyorum.Ben dal seçiminde yardımcı olmanızı ısstıyorum.Bu sene aklımda Tıbbi Görüntüleme Dalı vardı.Fakat yeni olarak yaşam destek ve tedavi cihazları adı altında bölüm açtılar.Hangisini seçmem benim gelecekteki iş imkanını artırır? Ayrıca bölümlerin hangi aletler üzerüne oldugunuda yazayım Tıbbi Görüntüleme Dalı: XRAY C-KOLLU GAMA KAMERA MR TOMOGRAFİ US ENDOSKOPİ KAMERASI YAŞAM DESTEK VE TEDAVİ CİHAZLARI DEFIBRILLATOR VENTILATOR DİŞ ÜNİTELERİ HASTA BAŞI GAZ SİSTEMİ DİYALİZ KALP AKCİĞER MAKİNASI ELEKTROKOTER YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM BU İKİ DAL ARASINDA KALDIM.TEŞEKKÜRLER.... | ||
| Başa dön |
| ||
| Yıldıray |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #443 Kayıt Tarihi: 04 Aug 06 saat: 10:35Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 151 12 kez 11 mesajda teşekür aldı | Hangi dalın iş imkanının fazla olduğu hakkında yapılan bir istatistik yok bildiğim kadarıyla.Bu yüzden yönlendirmek yanlış olur.Başarı sizin nekadar meraklı,çalışkan ve işinizi sevmenizle alakalı...Tıbbi görüntüleme iyi bir fizik bilgisi ister.Özellikle MRI için.Yaşam destek için ise ventilatör ve diyaliz üzerine gitmeye çalışın.Allah hepinizin yardımcısı olsun... Bilkent Üniversitesi Ulusal Manyetik Rezonans Araştırma Merkezi - UMRAM Mail : yildiray©yahoo.com / ygokhalk©bilkent.edu.tr Tlf : 5358803209 | ||
| Başa dön |
| ||
| can_kutay |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #5683 Kayıt Tarihi: 24 Jun 11 saat: 02:19Üniversite:: Ankara Universitesi Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Sanirim daha oncede bu konu sorulmustu. Tecrubeli arkadaslar goruslerinibelirttiler. Bir cok arkadas sana tibbi goruntuleme diyecektir. Bende tibbi goruntuleme alaninda yillardir calisiyorum. Sevdigim ama zor olan bir alan. Isin saha uygulamasinda cok fazla fizik matemetik bilmene gerek yok. Isin asli tibbi goruntulemede elektronik yeni jenerasyon sistemlerde bilgisayar aratabanli servis. Tavsiyem kendi isteklerini becerilerini iyi analiz etmen. Tibbi goruntuleme bir cok arkadasin baslayip yarim biraktigida bir branstir. Iyi dusun, zoru severim buyuk riskler almaya hazirim diyorsan tibbi goruntuleme. Yasam destekte kuskusuz bir o kadar zor ama maddi sorumlulugu daha az olan bir alan. Benim dusuncelerim bunlar. Imkanin varsa bu alanlarda calisan arkadaslarla temesa gec bir kac gun takil onlarla daha net anlarsin iki dalin calisma seklini. | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor